tjo!

Idag har jag varit hos min farfar och fikat det var gott det var typ bullar och kakor osv...sen då jag kom hem där ifrån så skulle jag ästan direkt till simträning som skulle varit i 2 timmar men var bara i 1 ½ timme.
Den var skönt då fick man ju sluta tidigare :D
Nu gör jag inte så mycket typ spelar WoW.
Tagga imorn är det ju novemberlov det blir skönt kommer Sova -.-.
Men nu ska jag nog sluta skriva
/hörs


Jaa...!

Igår skrev jag ingenting men iallafall då gick vi på Novemberlov! Det var NICE! För då blire ingen skola på en vecka,  har bara chillat åt pizza till middag det var gott...
Idag så sov jag till 11 åt frukost sen satt jag vid datorn ett tag jag efter lunch gjorde jag och min mamma en pumpa som var rätt så snygg tycker då jag snart blire att göra middag ska göra sushi :) sen blire bio. Vi ska se en film som heter:
"The other guys"
Den verkar jättebra :)

 /hörs
så ser pumpan ut =)


Dessa prov...

Idag då jag vaknade så for jag nästan direkt till stan för att göra ett Moppe prov =) det gick inte så bra =( hade 49/52 rätt snart så...men får väl ha bättre lycka nästa gång =D Också var jag där en timme tidigare än vad jag skulle vara där så jag fick vänta...sen så skjutsade min pappa mig till skolan. då jag kom ditt så hade jag lektioner och typ sista timmen så hade jag prov igen :S! det var geografi jag fick VG/ VG =D=D=D nu ska jag snart sova men ska sluta skriva nu

/Hej då!


sorry!!! :O

Har inte bloggat på ett tag nu men jag ska nog börja mer med bloggen på NOVEMBER-lovet som är om en vecka :D taggar ;) då ska jag börja göra bättre blogg :)
Idag iallafall har jag gått skola vi hade musik matte Kemi och biologi. Det ar kul...eller? sen hade jag ett utvecklingsamtal med min lärara. tråkigt men det gick bra ;)
Sedan for jag till stan för att plugga på ett moppe prov som jag har imorgon kommer skriva om det imorn :) jag hoppas jag klarar det  men nu sitter jag här vid datorn ska äta men vi hörs =)
/Cya =D

Hej Hej bloggen!!!!

Jag startade min blogg idag :)
jag har inte så bra design än men det sak jag väll fixa ;)
Annars idag har jag varit på prao från 8.30-15.00, det var min sista dag "yey" ^^ så nu blir det skolan igen =(.
åt pizza nyss "mums"
Nu blire WoW resten av kvällen =D Det blir nog nice =) 

/Hare höres sen ;) 


RSS 2.0